pixel
Medlem FAQ
Ofte stillede spørgsmål

Jeg er allerede medlem — hvorfor kan jeg ikke læse indholdet?

For at systemet skal kunne se, at det er et medlem, der besøger siden, er det nødvendigt at logge ind.

Du skal blot klikke på "log ind" allerøverst på siden og i det næste vindue indtaste den email og det password, som du registrerede dig med på siden. På en mobiltelefon ser du ikke teksten "log ind" men blot et ikon forestillende en silhuet.

Hvis du ikke husker det password, du valgte, da du oprettede dig, kan du blot klikke "glemt password" nederst i det lille vindue. Så vil du modtage en email med et link til at nulstille passwordet.

Når du først er logget ind, forbliver du permanent logget ind, så længe du blot besøger siden mindst hver 30. dag. Ovenstående er altså kun nødvendigt at gøre én gang.

Jeg er medlem, men jeg kan ikke læse alle artikler!

Der er tre typer af medlemskab af Magasinet KBH:

'Den Lille' og 'Mellemvaren' giver adgang til mere end 90% af vores indhold og er rettet mod alle med en almindelig interesse i at følge Københavns udvikling. Har du et af disse medlemskaber har du ikke adgang til artiklerne i vores KBH Plus-sektion. Disse er meget ressourcetunge at producere, og vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde adgang til dem med de billigere medlemskaber.

'Fuldblodskøbenhavneren' er rettet mod mennesker med en særlig interesse i København, der også ønsker adgang til vores KBH Plus-sektion med grundigt researchede baggrundsartikler om byens udvikling.

Magasinet KBH

2005
grundlagt
141.684
sidevisninger
seneste måned
6.093
modtagere af det
ugentlige nyhedsbrev
close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.