pixel

Stationær slurk on the go

kbh magasin

Der er godt nyt til tørstige københavnere: Kommunen vil i løbet af 2011 opstille 10-15 små vandposter, så tørsten kvit og frit kan slukkes med en iskold, rislende vandstråle.

Drikkevandsfontænerne vil blandt andet blive sat op på populære løberuter omkring Søerne, Langelinje og havnen, og på knudepunkter med mange forbipasserende som Nyhavn, Nørreport og Torvegade.

De små vandposter er ingen ny opfindelse, men tidligere forsøg med offentlige drikkevandsfontæner er oftest endt med hærværk og frostskader. De nye, mere moderne kingsize drikkedunke skulle efter sigende være mere robuste og driftssikre end deres forgængere.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.